24 Eylül 2009 Perşembe

Tüm Sabahlarım Senin Olsun


Sabahları pırıl pırıl yeni bir güne merhaba demek... Dün için, geçmişte yaşananlar için yapacak bir şeyimiz olmadığını düşünecek olursak, her yeni gün, her yeni sabah bize yepyeni güzellikler sunmaya hazırdır. Yeterki kıymetini bilelim, hayatımızın en güzel anının yaşadığımız şu an olduğunun farkına varalım ve her yeni günün yepyeni umutlarına gülerek “merhaba” diyelim.

Dün bitti, acısı tatlısı ve bize yaşattıkları ile bir daha yaşanmamak üzere geçip gitti; istesek bile onu geri getirmemiz mümkün değil. Eğer dünle ilgili pişmanlıklarımız, keşkelerimiz varsa onlar içinde yapacak hiçbir şeyimiz yok artık. O halde dün için, geçmiş için yaşamak niye? Tüm hayalkırıklarımız, tüm kırgınlıklarımız, belki özlemlerimiz... herşey geride kaldı.

Ama bugün, bu yepyeni sabahla başlayan günde... yapacak öyle güzel şeylerimiz varki... İsteklerimizi, umutlarımızı gerçekleştirebileceğimiz, tüm güzelliklerin farkına varabileceğimiz, yaşayıp, yaşatacağımız.

Her yeni gün doğumuyla birlikte, sabahın ilk ışıkları bize öyle hoş güzellikler sunar ki aslında. Önemli olan bunun değerini bilmekte galiba. Eğer önemsemezseniz, her yeni başlayan günün sizin için bir nimet olduğunun farkına varamazsanız bu yazıların size birşey ifade etmesi çok zor. Ama birgün için, yepyeni güne herşeyi sil baştan yaparak, gülerek ve tüm güzellikleri hissederek başlarsanız eğer; diğer günlerin bunu izlememesi için hiçbir sebep yok inanın buna.

Bir çoğumuzun yaptığı gibi pişmanlıklarla, keşkelerle ve dünle yaşamak yerine, yeni sabahlarınızın kıymetini bilin. Her yeni sabahı güzelliklerin başlangıcı olarak kabul edin. Hatta bu güzelliğin kalıcı olması adına, tüm güzel sabahlarınızı, bir öpücük kadar yumuşacık sabah aydınlığınızı sevdiklerinize armağan edin. Bu öylesine güzel bir armağandır ki aslında, kıymetini ancak çok sevenler bilir. Çünkü bu içi güzelliklerle, yoğrulmuş sevgilerle dopdolu içiçe geçmiş kocaman bir hediye paketidir. Her bir paketin açılışı ile ortaya saçılan güzellikler sizle sevdikleriniz arasında asla yıkılmayacak köprüler oluşturur; unutulmazı yaşattırır, günler ve geceler boyu.

O halde sabahlarınızın yepyeni güzelliklere yelken açtığı, sizi bilinmez yeni ülkelere götürdüğü, hoş sürprizlere hazır olun bundan böyle. Güzel düşünceler, güzel ve olumlu düşünceleri de beraberinde getirir. Bu öyle hoş ve gizem dolu bir duygu yumağıdır ki, içinde karamsarlıklara asla yer yoktur. Karamsarlıktan uzaklaştıkça, pozitif enerjinin tüm benliğinizi alabildiğine sardığını, içinizi dingin bir güzelliğin kapladığını şaşırarak göreceksiniz.

Tüm güzel sabahları yepyeni umutlarla karşılamanız, sabahlarınızı hediye edeceğiniz dostlarınızı bulmanız ve onları ömür boyu kaybetmemeniz dileği ile.

Sevgiyle yepyeni sabahlara.

Belgin ERYAVUZ
20/08/2003

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...