29 Aralık 2012 Cumartesi

2013 SEVGİ AŞK TEBESSÜM ile DOLSUN…


Yepyeni bir sene daha kapımızda…

Yaşayacağımız pek çok güzellikle beraber geliyor.

Bizler her sabah, her yeni günü kocaman renkli bir hediye paketi olarak görüyor ve itinayla açıp her ANın farkındalığını yaşamaya  çalışıyoruz ya; işte yeni seneye de aynı düşünceyle sarılmalıyız diyorum ben.

Nasıl mı? Gelin biraz hayal kuralım. Ve yaklaşan yeni senenin bizlere sunduğu o rengarenk, o albenili, içi her türlü sürprizle dopdolu hediye paketine bir bakalım…

Kocaman süslü bir paket bu elimizdeki.

İçi tıka basa dolu.

Üstelik ağır mı ağır.

İçinde her şeyden var, kimi az kimi çok.

Ama bu paketin bir özelliği var. O da paketi teslim almamıza rağmen içindekilerin hepsine hemen sahip olamıyoruz. Çünkü içinde 12 tane ay paketi  ve her ay kutusunun içinde de 30-31 tane gün paketi var. Tamamı elimizde ama hepsini hemen açmak mümkün değil, sırası gelinceye kadar beklememiz gerekli. Bu nedenle dışarıdan bakmakla yetiniyoruz sadece. Meraklıyız elbette hepimiz yaşayacaklarımız adına, umutluyuz hiç olmadığımız kadar bir de. Üstelik içimizdeki çocuk sevinciyle sımsıkı sarılıyoruz şimdiden yeni senenin getireceklerine.

Hepsini açıp görmeyi ne kadar çok istesek de bu mümkün değil. An be an, gün be gün, adım adım yaşayacağız her bilinmeyeni. İşte hayatın tadı da burada değil mi zaten.

Gizemli olması…

İnsanı merakta ve her daim heyecanda bırakması…

Sevinci, kederi, tebessümleri, acıyı, gözyaşını, neşeyi, kahkahayı, kazanmayı, kaybetmeyi, çoğalmayı, azalmayı, paylaşmayı… hayata dair her ne varsa HER ŞEYİ.

O kocaman paketin içine ay ve gün kutuları yerleştirilirken üzerilerine UMUT tohumları da serpilmiş… tıpkı yaldızlı pırıltılı süsler gibi… her ayın her günün üzerine bulaşmış, kimine az kimine çok, ama hepsinde var… İşte o umut tozları bizi en zor anlarımızda karanlıktan çıkaracak ışığımız olacak, bu nedenle çok önemli. Eğer bir günü umutsuz geçirirsek bu ertesi günlerimize, duygu ve düşüncelerimize de yansır. O nedenle umuda o minicik ışıklara dört elle sarılmak gerek, tek bir toz zerresi halinde olsa bile…

Ve şimdi bu güzel hediye paketine tebessümle sarılma zamanı.

Onu itina ile tek tek açtığımızda içindeki her ANın farkına varmaya söz verme zamanı. 

Sevgi aşk tebessüm dolu ANları çoğaltmak adına paylaşmak zamanı.

Hayallerimize, isteklerimize, geçen seneye kadar tüm ertelediklerimize sımsıkı sarılma zamanı.

Tüm üzüntüleri, sıkıntıları, kalp ağrılarını, terk edilmeleri, terk etmeleri, içimizi acıtan tüm negatif duyguları silip, umutla yeni senenin güzelliklerini görmek ve fark etmek zamanı.

Geçmişe GEÇMİŞ diyebilmenin becerisinde, yarına UMUTla bakarken bugünün her ANINA değerini verme zamanı.

Şükredecek yığınla sebebimize artılar ekleyerek, şanslı olduğumuza gerçekten inanma zamanı.

Sevgiyi de aşkı da tebessümü de en çok hak edenin, kendi kalbimiz olduğuna gerçekten inanma zamanı.

Güzel düşüncelerin hep güzelliklerle dolu yollara açılacağı inancıyla, önce kendimizi sonra da hayatı yeniden sevme zamanı.

Kendi gücümüzün farkına varıp, niyet ettiğimiz her ne varsa hepsini an be an yaşayacağımıza tüm kalbimizle inanma zamanı.

Henüz vakit varken, yaşamın gizeminde saklı renklerden kendimize gökkuşağı misali renkler yaratma zamanı.

Yani 2013 aslında yapamadığımız her türlü çılgınlığı yapıp, içimizdeki çocuğun sesine kulak verme ve hayatımızı doya doya yaşama zamanı.

Nice güzel senelere AŞKla SEVGİyle TEBESSÜMle ve hep SEVDİKLERİMİZle…

Sevgiyle kalın.
Belgin ERYAVUZ

12.12.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...