10 Aralık 2010 Cuma

YENİ YIL YENİ UMUTLAR…


Hayatımızın rutin akışı içinde zaman zaman duraklara ihtiyaç hissederiz. Belki bir an için de olsa durup dinlenmek; yaşantımıza farklı bir yön verebilmek, zamansızlık nedeni ile sürekli ertelediklerimizi bir an önce hayata geçirebilmek adına. Belki de içimizde durgunlaşan yaşam pınarını daha aktif ve çoşkulu hale getirebilmek için. Ama neden her ne olursa olsun bu duraklar gerçekten de önemlidir. Tabii durmasını, ama hemen ardından yeni çoşkularla ve kocaman gülüşlerle başlamasını bildikten sonra.


İşte bunun için önümüzde güzel bir durak var: YENİ YIL.

Yaşadığımız tüm güzellikleri içimize sindirip, olumsuzlukları bir nefeste unutabileceğimiz ve yepyeni umutlarla merhaba diyebileceğimiz güzel bir yıl. Bu yeni yılla beraber yaşımıza bir çentik daha attığımızı, ama o nispette tecrübelerimizi katmerleştirdiğimizi düşünerek kollarımızı kocaman açalım. Yeni umutlara, yeni heyecanlara, yepyeni güzelliklere merhaba demek için; daha çok sevmek ve sevilmek, daha çok umutlanmak için…

Hayatı doya doya yaşayan ve tecrübelerini yalın üslubu ile yazılarına da yansıtan Füsun Önal’ın bir yazısında dediği gibi ”Bugün başımıza gelenler dün düşündüklerimiz, yarın başımıza geleceklerse bugün düşünmekte olduklarımızdır.” O halde olumsuz her ne varsa bir yana bırakıp; olumlu düşünerek, hayatımıza hep güzellikleri çağırarak yüzümüzdeki kocaman tebessümle yeni yılı karşılayalım gönülden, tüm çoşkumuzla.

Bu yeni yıl; bizim en yakın durağımız olsun hedeflerimize başlamamız adına. Kendimizle, geleceğimizle, sağlığımızla ve sevdiklerimizle ilgili olarak en çok yapmak istediklerimizi düşünce süzgecimizden geçirip uygulamaya koyalım birer birer. Yılmadan, bıkmadan, azimle ve sebatla. Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir motivasyon etkisi yapacaktır hiç kuşkusuz.Önemli olan belki de ilkine başlayabilmektir, ne dersiniz?

Bu yıl bazılarımız için sigarayı bırakacağımız, bazılarımız için diyete gerçekten başlayacağımız, bazılarımız için yeni iş imkanları yaratacağımız, bazılarımız için idealimizdeki eve kavuşacağımız, bazılarımız için hayalimizdeki aşkımızla bir araya geleceğimiz, bazılarımız için rüyalarımızdaki tatili yaşayacağımız, bazılarımız için anne-baba olacağımız, ama hepimiz için çok sevip, çok sevileceğimiz bir yıl olsun.

Yeni yılla birlikte herkesin düşleri gerçek olsun.Barışın,sağlık ve huzurun, sevginin egemen olduğu bir dünyada NİCE GÜZEL YILLARA…

Sevgiyle kalın…

Belgin ERYAVUZ
18/12/2003

1 yorum:

  1. Belgin Abla, yazınız için teşekkür ederim.

    Evet yeni bir yıla daha merhaba diyeceğiz. Bu yıl belki acıların çok olduğu bir yıldı. Üzüntüler, hastalıklar, yakınlarımızı kaybetmemiz bu yıl içinde oldu.

    Ama bu yeni yıl, belki de yeni başlangıçların olacağı bir yıl olacak. Belki; yeni aşkların başlangıcı olacak, yeni iş yaşamının başlangıcı olacak, üzüntülerin daha az olduğu bir yıl olacak, mutluluğun daha çok olduğı yıl olacak, hastalıkların daha az olduğu bir yıl olacak, savaşın olmadığı ve barışın olduğu bir yıl olacak... Yeni yıldan çok umutlarımız var ve gerçekleşmesini diliyoruz...

    Yeni yılda herkesin barış içinde yaşayacağı, mutluluğun ve sağlığın daha çok olacağı, kimsenin kimseyi kırmayacağı, tüm umutların gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyorum.

    Yeni yıla şimdiden Merhaba,

    Sevgilerimle,

    Murat ARSLAN

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...